چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254602
    تاریخ انتشار: 04/مرداد/1400 - 17:20
    فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران خبر داد

    بستری بیش از ۹۰۰۰ بیمار کرونایی در تهران/تدارک تخت‌های جدید در دستور کار قرار گیرد

    فرمانده عملیات مقابله با کرونا استان تهران از بستری بیش از ۹۰۰۰ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان های استان تهران خبر داد.

     بستری بیش از ۹۰۰۰ بیمار کرونایی در تهران/تدارک تخت‌های جدید در دستور کار قرار گیرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در پایان جلسه امروز ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: چند روز گذشته، پیش بینی کرده بودم که در روزهای آینده تعداد بستری ها در استان تهران از ۹۰۰۰ نفر عبور خواهد کرد که متأسفانه امروز تعداد بستری ها در تهران بیش از ۹۰۰۰ نفر است که از این تعداد ۲۵۰۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

    وی افزود: روز گذشته ۱۹ هزار مراجعه سرپایی داشتیم و ۱۳۵۰ بیمار نیز ظرف ۲۴ ساعت گذشته ترخیص شده اند اما ورودی های به بیمارستان ها همچنان عدد قابل توجهی است؛ به شکلی که ۱۶۰۰ ورودی جدید در ۲۴ ساعت گذشته داشته ایم که از این تعداد ۲۵۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند.

    زالی ادامه داد: شاخص ها همچنان در استان تهران رو به افزایش است؛ لذا باید تدارک تخت های جدید در دستور کار قرار گیرد.

    وی افزود: بر این اساس تیم های پایش و بررسی به بیمارستان ها مراجعه خواهند کرد و هر کجا که امکان افزایش تعداد تخت ها برای بیماران کرونایی وجود داشته باشد اقدامات لازم انجام خواهد شد.

    زالی گفت: همچنین باید تعداد تخت های بستری های موقت افزایش پیدا کند تا بیمارانی که نیازمند خدمات موقت بستری هستند بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما